Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Tammenterho lumenpudotin 7,5 m

Ale!

Tammenterho lumenpudotin 7,5 m

89,00 

Tammenterhon lumenpudottajalla saat poistettua lumet korkeidenkin talojen sekä pienempien tallien ja pressuhallien katoilta.

Tuotetunnus (SKU): 00TTlumenp Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tammenterho lumenpudotin 7,5m

Lumenpudotin puree parhaiten nuoskaiseen- tai pakkaslumeen, jäätä tai jäätynyttä lunta poistaessa täytyy tarkkailla voimankäyttöä jotta lumenpudotin ei väänny. Vaikka katto olisi jyrkkä, työskentely on silti maasta käsin turvallista.

Talven aikana katolle kertyvä lumi aiheuttaa monenlaisia ongelmia sulaessaan ja jäätyessään, jolloin sen poistamiseen on aihetta. Lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja plussakelin välillä lumen muodostama paino voi rikkoa katon rakenteita ja aiheuttaa kalliita vahinkoja. Lumikerroksen alle muodostuu usein ilmojen lämmetessä ohut tyhjä tila, jonka alle sulava vesi tunkeutuu kattorakenteista sisään aiheuttaen isojakin vesivahinkoja. Lumiesteiden ja kattotikkaiden kiinnitykset ovat kovilla, kun jäätynyt lumi kertyy katolle rasittaen rakenteita. Myös katoilta putoava lumi on vaarallinen ihmisille ja muulle omaisuudelle.

Lumenpudottimen toimintasäde on käyttäjästä ja jatkopalojen määrästä riippuen 1,5 – 8,5 metriä. Varren maksimipituus on 7,5 m. Lunta leikkaavan kehikon teräosa on suunniteltu niin, että leikkaava terä ei osu kattoon. Siivuiksi leikattu lumi putoaa kolme metriä pitkää muoviohjainta pitkin alas. Plus- malli soveltuu tavalliseen kotitalouskäyttöön ja on erityisesti kaksikerroksisille taloille tarkoitettu, ammattikäyttöön suosittelemme Pro-mallia. Lumenpudotin toimii kahteen suuntaan: pudottaa lunta sekä työnnettäessä että vedettäessä.

•    Varsi ja leikkauskehä alumiinia
•    Paino: 4,9 kg
•    Mitat (K x L x S): 25 x 37 x 30 cm
•    Ulottuvuus: 1,5 – 8,5 metriä (pituus säädettävissä 1,5 m välein)
•    Muovimaton pituus: 6 m
•    Varsi: 5 x 1,5 m jatkovarsi
•    Helppo kasata ja purkaa
•    Mahtuu pieneen tilaan
•    Työturvallinen, työskentely maasta käsin

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori