Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

TAMMENTERHO KAMADO 18″ VIHREÄ KERAAMINEN GRILLI

TAMMENTERHO KAMADO 18″ VIHREÄ KERAAMINEN GRILLI

539,00 

Puutarhan ja terassin hittituote!

Tuotetunnus (SKU): 102419882 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tammenterho Kamado 18"

Upea ja laadukas keraaminen 18" Tammenterho Kamado grilli. Pinta viimeistelty korkeakiiltoisella lasituksella. Kamado Grilliä voit käyttää grillaamiseen, savustamiseen, pizzan paistoon sekä piirakoiden sekä leipien paistamiseen. Taitettavat sivupöydät. Ruostumattomasta teräksestä erittäin vankka runko lukittavilla pyörillä.

Kamado-grilli perustuu ikivanhaan aasialaiseen saviuuniin – se toimiikin paitsi grillinä, myös uunina ja savustimena. Lämpöä varaava keraaminen kuori sekä ylä- ja alaosassa olevien ilma-aukkojen avulla tarkasti säädeltävä lämpötila tekevät kamadosta erittäin monipuolisen ruoanvalmistuslaitteen.

Voit kypsentää kamadossa ruokia nopeasti ja kovassa lämmössä, tavallisen grillauksen tapaan, mutta myös kypsentää hitaasti suurempiakin lihankappaleita kerralla herkullisen mureiksi. Lisäksi voit käyttää kamadoa pizzojen, leipien ja piirakoiden paistamiseen. Lämpötilaa voit seurata kannessa olevan mittarin avulla. Lisäämällä hiilien joukkoon puulastuja saat ruokiin helposti hienon savuaromin, ja eri puulajien lastuja kokeilemalla löydät ihan uusia makuvivahteita.

Jalusta on varustettu lukittavilla pyörillä. Siirtely käy kevyesti, ja käytön aikana grilli pysyy vankasti paikallaan.

Tuotteen mitat:

  • Pituus: 121 cm
  • Syvyys: 65,5 cm
  • Korkeus: 108 cm

Ostoskori