Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Nioki Roadster sähköskootteri

Ale!

Nioki Roadster sähköskootteri

1099,00 

Paranneltu malli huippusuositusta Nioki Roadster sähköskootterista. Nyt ennakkomyynnissä alennettuun hintaan.

Ennakkotilattavissa

Tuotetunnus (SKU): NiokiRoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Saapuu varastoon kesäkuun alussa. Nyt tarjoushintaan ennakkotilaajille.

Nioki Roadster 2022 sähköskootteri on tehokas ja helposti ajettava kevyt sähköajoneuvo kenelle vain. Nioki-sähköskootteri luokitellaan Suomen lainsäädännössä kevyeksi sähköajoneuvoksi, joten se ei vaadi ajokorttia, vakuutusta tai rekisteröintiä – eikä sen ajamiseen ole ikärajaa. Kevyttä sähköajoneuvoa ajaessa noudetaankin pääsääntöisesti polkupyöräilijöiden liikennesääntöjä. Niokin huippunopeus on 25 km/h, ja nopeutta seuraatkin tyylikkään LCD-näytöllisen mittariston avulla. Yhdellä latauksella pääsee jopa hurjan 25–35 km matkan riippuen ajo-olosuhteista ja ajajan painosta. Roadsterilla siis onnistuu pitemmätkin ajoreissut sutjakkaasti kruisaillen.

Kyseessä on uusi 2022 malli, jossa on useita parannuksia edellisvuoden malliin verrattuna. Uudessa mallissa on muun muassa uudenlainen, parempi etuhaarukka, tyylikkäät sivupeilit, tehokkaampi etuvalo, entistä näyttävämpi viimeistely sekä uudenlainen kahdenistuttava penkki. Takapenkin alapuolelta löytyy myös pieni tavaratila. Akku on entistä helpompi asentaa ja irrottaa, sekä sen pystyy myös lukitsemaan varkauden estämiseksi.

Nioki Roadster sähköskootteri on tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille teille.

Nioki onkin siis erittäin kätevä ja helppo monenlaiseen käyttöön. Sillä sujuu niin huvittelu maastossa kuin sekä lyhyen että pitkän matkan ajamiset. Sen kantavuus on myös 200 kg, joten se sopii täydellisesti myös vähän isommallekin kaverille ilman, että meno hidastuisi pätkääkään. Pitkän kantaman ja nopean akun lataamisen ansiosta ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että akku loppuisi yllättäen kesken, joten Niokilla ajaminen on helppoa ja huoletonta. - Muistathan aina käyttää kypärää käyttäessäsi sähköskootteria.

Osta omasi jo ennakkoon jo ole ensimmäisten joukossa cruisailemassa tällä kesän alussa.

Tekniset tiedot:

  • Etu-ja takajousitettu
  • 25km/h huippunopeus
  • Ajomatka 25-35 km
  • 18 x 9,5" renkaat
  • Kantavuus 200 kg
  • Väri :Musta
  • Moottori: 60V / 1000W

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori