Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Nioki BN5 Pro taittuva sähköpyörä Oranssi

Ale!

Nioki BN5 Pro taittuva sähköpyörä Oranssi

849,00 

Näppärä taittuva sähköpyörä. Nopea ja helppo laittaa kasaan ja mahtuu helposti mukaan autoon, matkailuvaunuun tai asuntoautoon.

Tuotetunnus (SKU): 56335 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Pirteä oranssi väri. Monenlaisiin ympäristöihin sopiva sähköpyörä

Nioki BN5 Pro on erittäin kätevä taittuva sähköpyörä, jolla onnistuu sekä työmatkat kaupungissa että lenkit luonnon keskellä. Taita pyörä nopeasti ja helposti kokoon ja kuljeta se kätevästi auton, matkailuauton tai asuntovaunun tavaratilassa. BN5 Pro on 20-tuumainen pyörä, joten se on kompakti ja helppo kuljettaa myös julkisissa liikennevälineissä.

Sähkömoottorinsa ansiosta Nioki BN5 Pro onkin loistava esimerkiksi helpottamaan työmatkoja. Voit valita, kuinka paljon apua haluat sähkömoottorilta, eli voit esimerkiksi käyttää sitä vain suorilla osuuksilla tai aktivoida sen vain ylämäessä. Pyörässä on 6 vaihdetta, ja se soveltuu yhtä hyvin sekä lyhyempiin että pidempiin ajomatkoihin.

Nioki BN5 Pro:ssa on tukeva teräsrunko ja helppokäyttöinen, vahva taittomekanismi, joten se on sekä helppo taittaa kokoon että turvallinen käyttää. Pyörässä on laadukkaat komponentit (kuten Shimano-vaihteet), etu- ja takajarrut sekä valaistus sekä edessä että takana. Pyörän LCD-näytöltä näet muun muassa akun tilan, ja voit myös kytkeä taka- ja etuvalot päälle ja pois päältä.

Nioki BN5 Pro:ssa on 36 voltin 250 W moottori ja 36 V/10 Ah akku, jonka toimintasäde on jopa 40 kilometriä. Sähköavustimen kantamaan vaikuttaa mm. polkijan paino, maasto missä pyörällä ajetaan, miten paljon avustinta käytetään ja akun varaustila.

Tekniset tiedot:

  • Paino 24 kg
  • Enimmäiskuorma 124kg
  • Shimanon vaihteet
  • Levyjarrut edessä ja takana
  • Maksimi avustettava nopeus 25km/h
  • Latausaika 3-4 tuntia

Nioki BN5 Pro on erittäin ketterä taittuva pyörä, joka tarjoaa loistavan suorituskyvyn sekä kaupunkiajossa että luonnon keskellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori