Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

G´NIGHT PLUS 150X240CM 10KG PAINOPEITTO

G´NIGHT PLUS 150X240CM 10KG PAINOPEITTO

119,00 

G’Night ºPlus on paksumpi, lämmin painopeitto talveksi tai vilukissoille käyttöön ympäri vuoden! Painopeitto auttaa rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan.

Tuote tilapäisesti loppu

Tuotetunnus (SKU): 102330101 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

G`Night tuoteperheeseemme on nyt saapunut painopeitto talveksi ja vilukissoille. Tämä erityispitkä ja lämmin painopeitto pitää pidemmänkin nukkujan varpaat lämpimänä koko yön. Olemme lisänneet peruspeittoomme lisää vanua, joka tekee puuvillaisesta painopeitostamme entistäkin pehmeämmän käyttää. Koe G´Night -tuotteiden miellyttävä ?halaus? ja nauti!

G´Night -tuotteemme auttavat rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan. Tuotteita käytetään usein terapiavälineenä mm. levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen.
Tuotteiden vaikutus perustuu seuraaviin painontunteen aiheuttamiin seikkoihin:
lievittää stressiä pienentämällä stressihormonin kortisolin tuotantoa, lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormoni melatoniinin erittymisen.

Peiton painon tulisi olla n. 8-12% käyttäjänsä painosta. On erittäin tärkeää, että pienikin käyttäjä pääsee itse pois peiton alta!

Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi.

Tuotteet ovat myrkyttömiä, ekologisia, hajuttomia ja hypoallergeenisiä.

  • Vesipesu 40 asteessa. Huomioithan pesukoneen painorajat!
  • Huuhteluaineet, valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty
  • Tasokuivaus
  • Päällinen 100 % hengittävää puuvillaa
  • Täytteenä peitossa on mikrolasikuulia ja polyestervanua. Vanukerros pitää peiton pehmeänä. Mikrolasikuulat on ommeltu omiin taskuihin, jotka takaavat tasaisen painon kehosi ympärillä.
  • Pituus 150 x 240 cm

Ostoskori