Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V iskevä akkuväännin runko

Aekir 18V iskevä akkuväännin runko

39,95 

Akkuväännin, jossa riittää tehoa ja iskuvoimaa

Tuotetunnus (SKU): 52849-0 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Jykevä Aekir 18V iskevä akkuväännin on oikea valinta, kun haluat esimerkiksi ruuvata ruuveja puuhun tai muuhun materiaalin nopeasti. 2000 kierrosta ja 3000 iskua minuutissa puhuvat puolestaan! Tässä pulttipyssyssä on voimaa.

Nopeuden ja iskumäärän lisäksi Aekir-akkuvääntimestä löytyy myös mukavasti vääntöä, 150Nm vääntömomentti on riittävä moneen tarkoitukseen. Tehokas mutteriväännin onkin kannattava hankinta työkalupakkiin, sillä joskus voi tulla vastaan tilanteita, kun ruuvit pitäisi saada upotettua kovaan puuhun. Aekirin 18 voltin iskevä akkuväännin selviääkin monista vaikeista tilanteista monipuolisten ominaisuuksiensa ja kompaktin koon ansiosta.

Voit valita iskuvääntimen nopeuden 0-2000 kierroksen alueelta. Samalla kun kierrosnopeus kasvaa myös iskut lisääntyvät. Yksi iskevän ruuvivääntimen hyvistä puolista onkin se, että laite antaa myös periksi, jos vääntö sattuu loppumaan. Kytkinominaisuus pidentää moottorin käyttöikää ja ehkäisee ruuvauskärkien vaurioitumista.

Sisäänrakennettu LED-työvalo ja vyökiinnike kruunaavat koko komeuden! Taskulamppu valaisee työtapahtumaa myös hämärällä, ja ahtaissa työtiloissa. Näet siis esimerkiksi ruuvin kannan selkeästi. Vyöklipsu puolestaan auttaa laitteen kuljettamisessa, voit siis laittaa tämän ärhäkän vääntimen vaikkapa vyöhön kiinni. 1,4” pikaistukan ansiosta ruuvauskärki irtoaa ja vaihtuu helposti.

Tehokkaan Aekir-akkuvääntimen rungon kaveriksi kannattaa valita Aekirin 2Ah- tai 4Ah-akku. Kestävien akkujen avulla laitteesi toimii pitkään ja täydellä voimalla. Akut sopivat myös muihin Aekir-akkutyökaluihin, kuten porakoneeseen. Laturi kannattaa myös hankkia mukaan, Aekir 2,4A ja 4A-laturit lataavat akkusi täyteen hetkessä!

Kyseessä onkin siis rakentajan ja remontoijan unelmatyökalu edulliseen hintaa. Aekir 18V iskevä akkuväännin kovaan käyttöön!

Huom: Pakkaus sisältää ainoastaan itse työkalun. Laturi ja akku tulee hankkia erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori