Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkuporakone runko

Aekir 18V akkuporakone runko

34,95 

Akkutoiminen porakone, josta löytyy muun muassa säädettävä vääntömomentti

Tuotetunnus (SKU): 52848-0 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tehokas Aekir 18V akkuporakone on todella kätevä porakone moneen käyttöön. Tässä kompaktissa tehopakkauksessa yhdistyvät kestävä rakenne, voima, helppokäyttöisyys ja edullinen hinta. Kyseessä onkin siis erinomainen akkukäyttöinen porakone rakentamiseen ja remontointiin.

Helppokäyttöisyyden lisäksi akkutoimisesta Aekir-porakoneesta löytyy myös säädettävä vääntömomentti ja muita tarpeellisia ominaisuuksia. 35Nm vääntö onkin mukavan paljon ja riittävästi useimpiin projekteihin. Tehoa löytyy myös nopeuden puolesta, sillä Aekir 18V akkuporakone kiertää reippaat 1200 kierrosta minuutissa. Myös kierrosnopeus on säädettävissä, sillä voit valita kahden nopeustilan välillä, 0-350 kierrosta minuutissa tai 0-1200 kierrosta minuutissa. Porakone onkin siis sopiva tarkkoihin töihin, kun haluat pienen huippunopeuden. Mutta sen on erinomainen myös silloin, kun haluat paljon tehoa.

Pitävä ja helppokäyttöinen kara puolestaan takaa nopean terän tai ruuvauspään vaihtamisen. Sisäänrakennettu LED-työvalo helpottaa poraamista hämärässä. Kaiken lisäksi porasta löytyy myös kätevä vyöklipsu, joka helpottaa laitteen kantamista mukana. Tässä onkin siis porakone, jonka suunnittelussa on otettu huomioon myös pienet yksityiskohdat.

Aekir 18V akkuporakoneen runko saa voimansa 2Ah akusta, joka sopii myös muihin Aekir-akkutyökaluihin, vaikkapa iskevään akkuvääntimeen. Hommaa porakoneesi kaveriksi siis kunnon tehopaketti! Jos kuitenkin kaipaat vielä lisää käyttöaikaa, niin hommaa vielä lisäksi 4Ah akku, jossa on tuplasti enemmän kapasiteettia.

Tehokkaat akut latautuvat sutjakasti Aekirin 2,4A laturilla tai 4A latauspisteellä. Akkuporakoneen rungon kaveriksi kannattaakin hommata laadukkaat ja edulliset akku sekä laturi.

Laadukas Aekir 18V akkuporakone onkin oiva valinta. Saat riittävästi vääntöä edulliseen hintaan ja paljon muita tarpeellisia ominaisuuksia! Tässä onkin paras akkuporakone kaikenlaiseen rakentamiseen ja remontointiin.

Huom: Pakkaus sisältää ainoastaan itse työkalun. Laturi ja akku tulee hankkia erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori