Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkupistosaha runko

Aekir 18V akkupistosaha runko

39,95 

Laadukas ja edullinen Aekir-akkupistosaha rakentamiseen ja remontointiin

Tuotetunnus (SKU): 52853-0 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Laadukas akkutoiminen pistosaha, jonka avulla selviät vaativistakin työtehtävistä

Tehokas Aekir 18V akkupistosaha on ehdoton valinta työmaalle, kun haluat sahata vaikkapa reikiä vaneriin. Sellaisessa hommassa akkutoiminen pistosaha on lyömätön väline, sillä sinun ei tarvitse välittää tiellä olevista johdoista, puhumattakaan jatkojohtojen etsimisestä!

Akkukäyttöinen Aekir-pistosaha on tehokas työkalu, sillä tämä laite kiertää mukavat 2600 kierrosta minuutissa. Sillä nopeudella leikkaa helposti hieman paksumpaakin puuta ja metallia. Tehokkuus onkin erityisen tärkeä ominaisuus koviin työtehtäviin tarkoitetussa työkalussa. Tämä laite selviää vähän tiukemmastakin paikasta!

Aekir 18V akkupistosaha on kätevä myös monista muista syistä. Tämän sahan terä liikkuu 14mm, joten leikkaaminen sujuu hyvällä nopeudella. Nopean leikkaamisen lisäksi myös teränvaihto sujuu nopeasti. Pääset siis jatkamaan töitä todella nopeasti heti, kun huomaat terän olevan liian kulunut. Kannattaa vilkaista myös e-villen valikoiman laadukkaat pistosahanterät.

Kaiken lisäksi pistosahasta löytyy tarkka laser-viivain, jonka avulla sahaat takuulla suoraan! Säädettävä 5-asentoinen heiluri on myös todella kätevä ominaisuus, jota ei kaikista sahoista löydy.

Akkupistosahan rungon lisäksi mukaan kannattaa hankkia laadukas akku, jota saa 2Ah- tai 4Ah-kapasiteetilla. Akut ovat siitä käteviä, että ne sopivat myös muihin Aekir-akkutyökaluihin, kuten käsipyörösahaan. Laturi on myös ehdoton lisätarvike, löydät valikoimasta 2,4A-laturin sekä 4A-latauspisteen Aekir-työkaluille.

Laser-viivain, nopea teränvaihto ja tehokas moottori. Mitä muuta akkupistosahalta voisi toivoa? Aekir 18 voltin akkutoiminen pistosaha onkin ehdoton valinta, kun haluat tehoa ja näppäryyttä samassa paketissa!

Huom: Pakkaus sisältää ainoastaan itse työkalun. Laturi ja akku tulee hankkia erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori