Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkulaturi 4A

Aekir 18V akkulaturi 4A

29,95 

Todella nopea latausasema Aekir-akkutyökaluille

Tuotetunnus (SKU): 52857-0 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tehokas akkulaturi, joka lataa työkalusi akut täyteen hetkessä

Todella tehokas Aekir 18V akkulaturi 4A on iso latausasema akkutyökaluille. Kovaan käyttöön tarkoitettu Aekir-akkutyökalujen laturi lataa akkulaitteiden akut hetkessä täyteen. Isossa 4A-latauspisteessä riittää tehoa ja nopeutta. 

Nopea latausasema on todella näppärä lisävaruste Aekir-työkaluille ja akuille. Voit ladata akun hetkessä täyteen samaan aikaan, kun jatkat hommia toisaalla. Tehokas latauspiste täyttää kompaktin 2Ah akun noin puolessa tunnissa. Iso 4Ah akku puolestaan latautuu noin tunnissa. Kyseessä onkin siis todella jytky laturi, joka täyttää akkusi hetkessä! 

Jos mielesi tekee hieman kompaktimpaa latausasemaa, niin kannattaa silmäillä Aekirin 2,4A-latausasemaa. Pienemmässä laturissa on vähemmän lataustehoa, mutta se kooltaan kompakti ja näppärä käyttää. Laadukkaan latausaseman kaveriksi kannattaa tietenkin hommata joko Aekir 2Ah- tai 4Ah-akku. Näiden latureiden ja akkujen avulla hoidat homman kuin homman. 

Aekir-akuissa on se hyvä puoli, että ne sopivat kaikkiin Aekirin akkutyökaluihin. Voit käyttää samoja akkuja esimerkiksi Aekir-porakoneessa, -kulmahiomakoneessa, -käsipyörösahassa, -pistosahassa, -monitoimityökalussa ja iskevässä akkuvääntimessä. Voit siis valita mieleisesi työkalut ja haluamasi määrän akkuja. 

Tehokas laturi Aekir-työkalujen akkujen lataamiseen! Tee työskentelystä helppoa edullisilla Aekir-laitteilla, ja homma hoituu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori