Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkulaturi 2,4A

Aekir 18V akkulaturi 2,4A

19,95 

Kätevä laturi, joka sopii kaikille Aekir-työkaluille.

Tuotetunnus (SKU): 52855 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tehokas Aekir 18V akkulaturi 2,4A on kompakti latausasema Aekir-työkalujen akuille. Tällä laadukkaalla laturilla lataat Aekir-laitteiden akut täyteen. Tämä kompakti laturi onkin oivallinen livaruste Aekirin akkutyökaluille, sillä tämän laturin avulla varmistat, että hommat jatkuvat vaikka yksi akku tyhjenisi. 

Voit työskennellä samaan aikaan, kun yksi akku on latautumassa latausasemassa. Yhden 2Ah-tilavuudella varustetun akun lataamiseen menee hieman alle tunti, ja isomman 4Ah-akun lataaminen onnistuu noin kahdessa tunnissa. Tehokas laturi onkin siis paras valinta työmaalle, kun haluat tehdä parasta työjälkeä Aekir-akkulaitteilla! 

Jos kaipaat hieman järeämpää laturia, niin valikoimasta löytyy myös Aekir 4A-akkulaturi. Isommalla laturilla lataat akkusi hieman nopeammin. Laadukkaan laturin kaveriksi kannattaakin hommata joko kompakti 2Ah Aekir-akku tai isokokoinen 4Ah-akku.  

Akuissa on se hieno ominaisuus, että ne sopivat kaikkiin Aekir-työkaluihin. Voit siis käyttää samaa akkua Aekirin porakoneessa, rälläkässä, pistosahassa, käsipyörösahassa, monitoimityökalussa tai iskevässä akkuvääntimessä. Todella kätevää, ja akkua voi vaikkapa vaihtaa koneiden välillä, kun tarvitsetkin toista työkalua! 

Hommaa tästä siis paras latauspiste Aekir-akkutyökaluille. Näiden laitteiden avulla homma sujuu kuin rasvattu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori