Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkukulmahiomakone runko

Aekir 18V akkukulmahiomakone runko

44,95 

Tehokas ja edullinen kulmahiomakone, jossa riittää voimaa

Tuotetunnus (SKU): 52768-0 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Laadukas Aekir 18V akkukulmahiomakone on tehokas ja edullinen rälläkkä kovaan käyttöön! helppokäyttöisen akkurälläkän avulla hoidat vähän haastavammatkin hommat helposti. 8000 kierrosta kiertävä kulmahiomakone on oiva työkalu erityisesti metallitöihin.

Akulla toimiva rälläkkä voi olla paljon kätevämpi väline moneen työhön kuin perinteinen johdollinen kulmahiomakone, sillä sinun ei tarvitse huolehtia johdosta töiden aikana. Sinun ei myöskään tarvitse vetää ylimääräisiä jatkojohtoja, ja kaiken lisäksi voit vain vaihtaa akun helposti muutamassa sekunnissa!

Aekir-akkukulmahiomakone on tehokkuuden lisäksi myös helppokäyttöinen. Rälläkän laikka on helposti vaihdettavissa, ja se pysyy paikallaan M14-kiristysmutterin avulla. Aekir-akkurälläkkään sopii tavallinen 115mm laikka. Kulmahiomakoneen kahvan puolta voi vaihtaa näppärämmän työskentelyn mahdollistamiseksi. Kahva on suunniteltu ergonomiseksi ja mukavaksi pitää kädessä.

Kuten kaikista muistakin kulmahiomakoneista, myös Aekir-rälläkästä löytyy laikkasuojus, joka suojaa käyttäjää kipinöiltä. Helppokäyttöisyyttä lisää entisestään näyttö, joka kertoo akun varauksen. Tiedät siis, milloin rälläkkäsi akku kaipaa latausta, ja milloin siinä on vielä tehoa jäljellä.

Pakkauksen mukana tulee teräsuojuksen lisäksi laikka-avain, joten pääset työntouhuun vaikka heti paketin avattuasi!

Aekir 18V kulmahiomakone onkin siis tehopakkaus kompaktissa koossa. Edullinen ja tehokas rälläkkä moneen käyttöön!

Huom: Pakkaus sisältää ainoastaan itse työkalun. Laturi ja akku tulee hankkia erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori