Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akkukäsipyörösaha runko

Aekir 18V akkukäsipyörösaha runko

59,95 

Aekir 18V käsipyörösaha onkin siis paras saha, kun haluat edullisen akkusahan laadukkailla ominaisuuksilla. Tässä vehkeessä riittää tehoa ja näppäryyttä! 

Tuotetunnus (SKU): 52852 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aekir 18V akkukäsipyörösaha on paras akkutoiminen saha rakentamiseen ja remontoimiseen! Tällä tehokkaalla sahalla hoituvat hieman isommatkin rakennusurakat. Laadukas ja edullinen käsipyörösaha akulla on erinomainen valinta, kun haluat sahan ilman johtoa. Tämän laitteen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia johdosta saatika jatkojohdoista. Pääset vaikeisiinkin paikkoihin tekemään töitä ilman johtojen vetoa. 

Johdoton Aekir-akkusaha onkin verraton valinta juurikin helppokäyttöisyyden takia. Jos virta näyttää loppuvan, voit vain vaihtaa akun muutamassa sekunnissa ja jatkaa hommia.Akkuvarauksen kertova valo auttaa sinua havaitsemaan, miten paljon akussa on vielä virtaa jäljellä. Tässä onkin siis kaiken lisäksi myös älykäs saha. 

Erinomainen sahaussyvyys on myös aivan oma lukunsa. Pystysuunnassa Aekir-pyörösaha pystyy sahaamaan 38mm paksuisia kohteita, ja kun terän kääntää 45 asteeseen, sahaussyvyys on 26mm. Näillä syvyyksillä hoituu siis vähän paksummankin lankun sahaaminen. 

Elektroninen jarru puolestaan auttaa terän pysäyttämisessä, kun haluat lopettaa työt. Käsipyörösahaan sopii 165mm halkaisijan terä, joka on helppo irrottaa ja vaihtaa. Laitteen huoltokin on siis kätevää ja ripeää.  

Huom: Pakkaus sisältää ainoastaan itse työkalun. Laturi ja akku tulee hankkia erikseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori