Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Aekir 18V akku 4Ah

Aekir 18V akku 4Ah

49,95 

Iso 4Ah akku, jossa riittää kapasiteettia vähän pidempiin työsessioihin

Tuotetunnus (SKU): 52773-0 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Tilava Aekir 18V akku 4Ah suurella kapasiteetilla on paras akkupaketti Aekir-työkaluihin. Tässä on todella iso akku moneen tarkoitukseen. 4Ah kapasiteetti takaa sen, että tässä akussa riittää virtaa hieman pidempäänkin työrupemaan.

Isokokoinen mutta kevyt akku sopii Aekir-akkutyökaluihin. Työkaluja löytyy joka lähtöön, esimerkiksi rälläkkä, porakone, käsipyörösaha, pistosaha, monitoimityökalu ja iskevä akkuväännin. Siinä onkin aikamoinen valikoima erilaisia laitteita työntekoon. Mikä parasta, Aekir-akkukoneet ovat tehokkaita, ja jokaiseen työkaluun sopii sama akku! Voit siis hankkia kaikki työkalut, mutta pärjäät esimerkiksi vain kahdella akulla. Tämän näppärämpää järjestelyä ei kaikkialta löydykään!

18V Aekir -akku latautuu nopeasti ja kestää käytössä pitkään. Akun lataamiseen kannattaa hommata Aekir 2,4A- tai 4A-laturi. Luotettavan latauspisteen avulla akut täyttyvät hetkessä, ja pääset jälleen töihin!

Kyseessä onkin siis todella tilava 4Ah Aekir-akkutyökalun voimanlähde, joka sopii kaikkiin Aekir-laitteisiin. Iso akku edulliseen hintaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ostoskori