Puhelin: 0400 599 647   Sähköposti: info@tammenterho.fi

Tammenterho verkkokauppa

Maksutavat

Meiltä voit ostaa helposti ja turvallisesti!

Tammenterho.fi tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat. Emme tallenna tai säilytä mitään arkaluonteista materiaalia, vaan kaikki asiakkaiden luottokortti- ja verkkopankkimaksutiedot syötetään itse suoraan pankin tai maksupalveluntarjoajan sivuilla. Tietoliikenneyhteyksissä käytämme salattua SSL -yhteyttä.

Maksujen välittäjänä toimii Paytrail joka on asiakkaalle turvallinen maksutapa. Palvelulla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Paytrail Oy:n (y-tunnus 2122839-7). Lisää tietoa saat Paytrailin sivuilta: Paytrail palvelu – helppoa ja turvallista asiointia verkossa

Verkkokauppaostoksia voit maksaa meillä

  • Kaikilla kotimaisilla pankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Diners Club.
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, Jousto, OP lasku, AfterPay ja Svea.
  • Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

 

 

Lisää maksutavoista

Verkkomaksut

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja maksat Tammenterhon verkkokaupan ostoksia verkkomaksuna, siirryt sivuiltamme hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankkisi tilitiedoista. HUOM.! Klikkaa aina maksun suoritettuasi Palaa myyjän palveluun -kuvaketta verkkopankissa, jotta maksusi rekisteröityy myös Tammenterhon verkkokauppaan.

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express -korteilla. Voit suorittaa korttimaksun Visa Electron kortilla, mikäli korttiisi on liitetty verkkomaksuominaisuus omassa pankissasi. Ota yhteyttä pankkiisi, mikäli ominaisuutta ei ole liitetty maksukorttiisi ja haluat hankkia kyseisen ominaisuuden. Korttimaksuissa valitse käytettävän korttipalvelun kuvake, jonka jälkeen sinut ohjataan turvalliseen korttimaksamiseen. Kortin myöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Mobiilimaksu

Vaihtoehtonasi on myös MobilePay, Pivo, Siirto ja ApplePay jolloin maksaminen tapahtuu näppärästi älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta. Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Paytrailin sivuilta.

Svea erämaksu

Svea Storepaylla voit tehdä joustavia hankintoja aina 10 000 euroon saakka korottomasti 10 kk maksuajalla. Voit myös halutessasi jakaa ostoksesi jopa 60 maksuajalle. Hae Storepay erämaksu tästä ja kun sopimus on hyväksytty, voit tehdä ostosesi olemalla yhteydessä meihin.

 

Lue lisää Svea Rahoituksen ratkaisuista

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1500 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30,00 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja käsittelykulu 3,00 €/kk), todellinen vuosikorko 4,43 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1530,00 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 153,00 €.